زبان هاي برنامه نويسي براي سيستم عامل اندرويد
براي
گزينش گويش به اپليکيشني که مايل به ايجاد آن مي باشيد بستگي دارااست و براي برخي برنامه هاي خاص، گسترش دهندگان به همه خصوصيت هاي در دسترس يک گويش خاص نيازي ندارند. برخي اوقات نيز يک اپ به تنهايي مستم بيش تر از يک لهجه ميباشد.
لهجه هاي اپ نويسي براي سيستم ادله اندرويد
جاوا
مبتني بر TIOBE Index، تا ژوئن 2017 جاوا دوست داستني ترين گويش اپليکيشن نويسي بوده ميباشد. درصورتي که که قصد داريد به توسعه و گسترش نرم افزار اندرويد بپردازيد، بايستي جاوا را گزينه استعمال قرار دهيد. اين لهجه دارنده انجمن وسيع اي از توسعه و گسترش دهندگان ميباشد و به راحتي مي توانيد از پشتيباني و امداد فني و تخصصي آن ها برخوردار گرديد.
با به کارگيري از جاوا ميتوانيد هر اپليکيشني را که در ذهن داريد، بسط دهيد. صرفا محدوديت، ترازو خلاقيت و سطح علم شما خواهد بود.
Kotlin
Kotlin بوسيله JetBrains که با IDE دوست داستني خويش يعني IntelliJ IDEA شناخته گرديده اند، پباده سازي و تاسيس شده است. مجموعه اندرويد گوگل جديدا اعلامکرد که رسما از اين لهجه نرم افزار نويسي پشتيباني خواهد کرد.
Kotlin براي رفع بعضي از ايرادات جاوا پباده سازي گرديده و سازه به نظرها دوست داران اين لهجه، سينتکس هاي Kotlin بسيار معمولي و منظم ترند و همين فرمان نيز از وسعت کدهاي اضافه ميکاهد. براين اساس مي توانيد بر روي ايراد مهم متمرکز گرديد و ديگر نيازي به تايپ کردن سينتکس هاي طولاني و بيهوده وجود ندارد. قابليت و امکان استعمال از Kotlin و جاوا در يک پروژه نيز وجود دارااست و همين خصوصيت اين گويش را به مورد اي بسيار توانمند تبديل نموده است.
چرابايد در کنار وبسايت، نرم افزار هم داشته باشيم؟
نويسي ,لهجه ,جاوا ,دوست ,گويش ,يک ,نويسي براي ,لهجه هاي ,دوست داستني ,براي سيستم ,زبان هاي
درباره این سایت